-
Verwarm de oven voor op 170 graden.
-
Smelt de kokosolie. Dit kan goed au bain marie.
-
Maal 150 gram havermout fijn tot meel.
-
Hak de noten in kleine stukjes
-
Doe het meel, samen met de overgebleven havermout, snuf zout, de gehakte noten, de kokosolie en 2 eetlepels honing in een kom en roer en/of kneed tot een deegbal.
-
Bekleed je springvorm ( 24 cm) met bakpapier en druk het havermout mengsel uit over de bodem en een randje van ongeveer 2 cm.
-
Zet de taartbodem in de oven en bak in 25 minuten goudbruin en knapperig.
-
Haal de bodem uit de oven na 25 minuten en laat even afkoelen.
-
Smeer de kwark over de bodem samen met de twee eetlepels honing en bedek dit mengsel met plakjes gesneden banaan.
-
Strooi vervolgens de gehakte chocolade over de taart en geniet van deze lekkere taart!