Haver bananen pannenkoekjes

Een leuk en gemakkelijk recept met havermout en banaan. Heerlijk voor je ontbijt, lunch of als tussendoortje. Gemakkelijk te maken en lekker voedzaam.

Porties: 12 personen
Voorbereidingstijd: 10 min
Baktijd: 20 min
Totale tijd: 30 min

Stappenplan

  1. Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot het goed beslag wordt.
  2. Doe wat olie of boter in een koekenpan, laat warm worden op matig vuur en giet drie porties voor 3 pannenkoeken in de pan.
  3. Bak de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten op matig vuur aan beide kanten lichtbruin.
  4. Serveer de pannenkoekjes met honing of (dadel) stroop en/of vers fruit.

Ingrediënten

  • 200 ml plantaardige melk/ water of half om half
  • 150 gram havermout
  • snuf zout
  • 2 eieren
  • 2 bananen
  • 1 theelepel bakpoeder optioneel

Onze andere recepten

Havermoutpap

Brownie puur met zwarte bonen

Raw speculaas suprise

Herfst cake