-
Maak de groente bouillon. Giet de bouillon op de couscous en laat afgedekt 10 minuten staan.
-
snijd de gele paprika en de tomaat in kleine stukjes. Snijd de lente-ui in fijne ringen.
-
Verwijder het klokhuis uit de appel en snijd deze in kleine stukjes.
-
Haal de blaadjes munt van de takjes en knip de munt fijn. Knip ook de takjes en blaadjes van de peterselie fijn.
-
Voeg de paprika, tomaat, appel, lente-ui en het grootste gedeelte van de kruiden toe aan de couscous.
-
Was de limoen. Rasp de groene schil met een fijne rasp en pers de limoen uit. Voeg de extra vierge olijfolie, 1 lepel limoensap toe aan de salade en voeg naar smaak nog peper en zout toe.
-
Schep de couscoussalade over 4 borden, verdeel de geitenkaas bolletjes erover en garneer met de overige kruiden. Voeg eventueel meer limoensap of rasp toe.