Havermout pap

Havermout pap
Havermoutpap als ontbijt is een goede start van de dag! Niet alleen is het ontzettend lekker, maar het is ook erg voedzaam , waardoor je een groot deel van je ochtend verzekerd bent van een verzadigd gevoel. En je kunt eindeloos variëren met je pap; zo zit er voor iedereen wel een smaakje bij....
Ingredienten
- 65 gram havermout instant
- 250 gram water of melk kokend
Topping
- 1 of 2 theelepels cacao poeder, kaneel, koekkruiden
- 1 of 2 eetlepels fruit (blauwe bessen, frambozen, stukjes appel, banaan of ander fruit) mag ook bevroren
- 1 eetlepel rozijnen, cranberry's, andere bessen
- 1 eetlepel noten eventueel in stukjes
Instructies
- Doe de havermout in een kom.
- giet de kokende (plantaardige) melk of water erover.
- laat 10- 15 minuten staan, roer door.
- Voeg je topping toe.
- En eet als het nog warm is, of laat afkoelen als je het liever koud eet ;-)
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!