haver banaanpannenkoekjes

Een leuk en gemakkelijk recept met havermout en banaan. Heerlijk voor je ontbijt, lunch of als tussendoortje. Gemakkelijk te maken en lekker voedzaam.

Haver banaanpannenkoeken

Voorbereiding 10 min
bak tijd 20 min
Totaal tijd 30 min
Gang Lunch, Ontbijt, tussendoortje
Porties 12

Ingredienten
  

  • 200 ml plantaardige melk/ water of half om half
  • 150 gram havermout
  • snuf zout
  • 2 eieren
  • 2 bananen
  • 1 theelepel bakpoeder otioneel

Instructies
 

  • Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot het goed beslag wordt.
  • Doe wat olie of boter in een koekenpan, laat warm worden op matig vuur en giet drie porties voor 3 pannenkoeken in de pan.
  • Bak de pannenkoekjes ongeveer 3 minuten op matig vuur aan beide kanten lichtbruin.
  • Serveer de pannenkoekjes met honing of (dadel) stroop en/of vers fruit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recipe Rating