eiersalade
Eiersalade kun je heel gemakkelijk zelf maken. Lekker fris, naar eigen smaak en heerlijk op je brood of toast. Heel smaakvol met onze graaseieren ;-)

Eiersalade
Ingredienten
- 5 eieren hardgekookt
- 1 theelepel mosterd
- 2 eetlepels Griekse Yoghurt of kwark of plantaardige yoghurt
- 1 klein sjalotje fijngesneden
- 1 snuf paprikapoeder of meer naar smaak
- 1 snuf kerriepoeder of meer naar smaak
- 1 eetlepel bieslook fijngeknipt
- peper en zout
- 1 theelepel mayonaise optioneel, naar smaak
Instructies
- Kook de eieren hard in 8-10 minuten. Laat ze schrikken in koud water en ontdoe ze van de schil.
- Snijd de afgekoelde eieren in kleine stukjes.
- Snipper het sjalotje zo fijn mogelijk en doe in een kom(metje).
- Doe daar de yoghurt en mosterd bij, breng op smaak met de paprika poeder en kerrie poeder en peper en zout en meng goed.
- Voeg hierbij de stukjes ei en roer voorzichtig door elkaar.
- Knip de bieslook fijn en voeg dit erbij.
Tip
- Als je de mayonaise toevoegt, roer je die door de yoghurt .
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!