Kokoskoekjes mix

Smaak en Textuur:

De kokoskoekjes hebben een grove structuur, door de kokos. Je proeft een lichte smaak van vanille.

Gebruik:

Een mix voor het bakken van kokoskoekjes. Heerlijk voor bij de koffie, thee of gewoon tussendoor!  Ingrediënten: kokosrasp, amandelmeel, zout en bourbonvanille. Nog zelf toe te voegen: 2 eetlepels (gesmolten kokos) olie, 25 ml ahornsiroop, lichte agavesiroop of (kokosbloesem) suiker, 2 losgeklopte eieren.

Gezondheidsvoordelen:

Een gezond tussendoortje zonder geraffineerde suikers. Kokos geeft een verzadigd gevoel en kan de spijsvertering verbeteren. Ook kan kokos een positief effect hebben op de werking van de schildklier.

Bewaren:

Bewaren op een koele en donkere plaats. Houdbaar tot 5 maanden na aankoop.

Inhoud 230 gram voor het bakken van zo’n 9-12 koekjes.

2,65

Beschrijving

Smaak en Textuur:

De kokoskoekjes hebben een grove structuur, door de kokos. Je proeft een lichte smaak van vanille.

Gebruik:

Een mix voor het bakken van kokoskoekjes. Heerlijk voor bij de koffie, thee of gewoon tussendoor!  Ingrediënten: kokosrasp, amandelmeel, zout en bourbonvanille. Nog zelf toe te voegen: 2 eetlepels (gesmolten kokos) olie, 25 ml ahornsiroop, lichte agavesiroop of (kokosbloesem) suiker, 2 losgeklopte eieren.

Gezondheidsvoordelen:

Een gezond tussendoortje zonder geraffineerde suikers. Kokos geeft een verzadigd gevoel en kan de spijsvertering verbeteren. Ook kan kokos een positief effect hebben op de werking van de schildklier.

Bewaren:

Bewaren op een koele en donkere plaats. Houdbaar tot 5 maanden na aankoop.

Inhoud 230 gram voor het bakken van zo’n 9-12 koekjes.

Extra informatie

Gewicht 0,230 kg
Ingrediënten

kokosrasp, amandelmeel, zout, bourbon vanille

Allergenen info:

Verpakt in een omgeving waar ook producten met tarwe en noten worden verpakt, kan dus sporen van gluten en noten bevatten.

Bewaren:

Op een droge en koele plaats bewaren.

Houdbaarheid:

Tot 5 maanden na aankoop.

Benodigdheden:

2 eetlepels kokosolie
25 ml ahornsiroop, lichte agave siroop of (kokosbloesem) suiker
2 losgeklopte eieren

Bereidingswijze:

– verwarm de oven voor op 180 graden.
– bekleed je rooster met bakpapier.
– doe de mix in de kom.
– voeg de gesmolten kokosolie, de ahornsiroop/ agavesiroop of (kokosbloesem) suiker en de losgeklopte eieren toe aan de mix.
– kneed tot een mooi deeg en vorm er met je handen of een vormpje mooie bolletjes van. (met een sauslepel bijvoorbeeld).
– leg ze op het bakpapie, zorg dat de randen mooi rond zijn.
– bak de koekjes in 10-15 minuten goudbruin. Let op de laatste 5 minuten dat ze niet te donker worden.

Prijs en Productinformatie:

Bij Graan&Zo doen we er alles aan om te zorgen dat de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk is. Omdat onze producten echter regelmatig worden verbeterd, kan productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden, dieet- of allergie-informatie veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen alvorens het product te gebruiken. Heb je vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen.

Voedingswaarde:

Energie: 2087 kj / 590 kcal
Vetten: 48,08
Waarv. verz. vetzuren: 40,0
Koolhydraten: 14,8
Waarvan suikers: 10,4
Vezels: 177
Eiwitten: 8,77 g
Zout (na): 0,01 g

Vaak samen gekocht met

Dadels (medjool)

3,717,30

Speculaasmix

3,60

pecannoten

6,2512,50

durum gries (semolina)

3,756,85

Of bekijk onze recepten

Havermoutpap

Brownie puur met zwarte bonen

Raw speculaas suprise

Herfst cake