-
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking
-
Kook de sojabrokken in een pannetje kokend water waarin je een eetlepel ras el hanout kruiden hebt toegevoegd gedurende 10 minuten. Of verhit 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak het gehakt in 6 min. bruin en rul. Breng op smaak met de ras el hanout kruiden en eventueel zout. Laat afkoelen op een bordje.
-
Schrap de wortels en maak er met een dunschiller lange linten van.
-
Schaaf de komkommer ook in lange linten met een dunschiller
-
Meng de couscous met het gehakt of de sojabrokken, de wortel- en komkommerlinten en de rest van de olie. Rasp de schil van de sinaasappel en meng door de salade.
-
Hak de amandelen grof en verbrokkel de kaas en snijd eventueel de olijven in tweeën. Verdeel over de salade.
-
Tip: ook nog lekker met klein gesneden munt erdoor!