Ons verhaal

Wie zijn wij

Wij  geloven dat voeding een cruciale pijler is van een gezonde levensstijl. Door bewust te kiezen voor puur en natuurlijk eten, leg je de basis voor welzijn en vitaliteit. 

Gezonde levensstijl

We zijn ervan overtuigd dat goede voeding je helpt om in balans te komen en je volledige potentieel te bereiken, zodat je kunt leven zoals je bedoeld bent. 

Ons doel is om jou te inspireren op deze weg, met voedzame keuzes die je dichter bij je bestemming brengen.

Terug naar de basis

Wij geloven dat God dit al lang al voor jou heeft bedacht. Hij heeft Zijn instructies beschreven in Zijn Woord.

Het is Zijn verlangen dat jij in overvloed leeft, gezond en vitaal bent; vrij van ziekte, vermoeidheid of depressie. En dat elk terrein van je leven; -je lichaam, je ziel, je geest, je relaties, je dromen, je werk-,  groeit en bloeit.

Wij hebben ontdekt dat God, onze Schepper, alles mogelijk heeft gemaakt om dit te doen slagen! Hij gaf Zijn Zoon Jezus Christus en hierdoor is de weg naar God weer open. Door Jezus te accepteren als je Redder, geeft God je een nieuwe natuur, een nieuwe status en alles wat daar bij hoort.

Als kind van God krijg je toegang tot dit overvloedige leven en samen met Hem kun je gaan doen waar je echt voor gemaakt bent. 

Gert-Jan en Heleen

Al sinds 1891 is de molen in bezit van onze familie. Mijn (Gert-Jan) ouders Evert en Gerry wonen nog steeds bij de molen en mijn vader maalt nog regelmatig mee.

In 2017 namen wij het stokje officieel over en sinds die tijd zijn we naast het hoofdbestanddeel meel diverse andere producten gaan verkopen waarmee we onder de natuurvoedingswinkels geschaard kunnen worden.