Openingstijden  di, woe,do, vrij en zat lunch: 11.30- 15.00 en vrij, za diner 17.00 – 20.00 uur.  Koffie, thee, vers sap en gezond zoet: di – za 10.00 – 16.00 uur. 

ons Menu

Onze

Lunch menukaart

Soepen worden geserveerd met vers bereid zuurdesembrood

'Luxe' lunch menu. . . . . . . . . . . . . . . . .21.50

Een impressie van ons diner. Drie gangen. Vraag naar het menu.

Soepen

Soep van de dag. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9.50

Vraag naar de soep van de dag. Kan geserveerd worden met vers bereid zuurdesembrood ( + 3.00)

Asperge soep . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 11.50

Een frisse vol groene soep op basis van verse witte asperges, peterselie en spinazie met lychee (+ 3.00)

Voor de jonge gasten

Pancakes . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 6.50

Versgebakken pancakes, geserveerd met maple syrup.

Tomatensoep . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 9.50

Verse soep met provençaalse groenten en groene kruiden.

Special

Hummus proeverij . . . . . . . . 17.50

Desembrood met diverse huis gemaakte hummus op basis van kikkererwten; (voor 2 personen)
Ons eigen desembrood met vier soorten hummus en een luchtige dragon boter; hummus van pistache en groene kruiden, hummus van gele biet met passievrucht en koffie, hummus van broccoli met grapefruit en munt en hummus van mais met olijfolie.

Aperitief

zuurdesembrood . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 5.50

Huisgemaakt desembrood met luchtige dragonboter, olijfolie en Keltisch zeezout.

geroosterde notenmix . . . . . . . . . . . . . . . . . . 4.50

Vers (droog) geroosterde pecannoten, hazelnoten, amandelen en cashewnoten.

Sandwiches

Desembrood met avocado . . . . . . . . . . . . . 14.50

Heerlijke rijpe en romige avocado gemarineerd met olijfolie, een broccoli spread, tonen van citroen en groene kruiden.

Desembrood met met 'saté' van jackfruit . . . 15.50

Authentieke bereiding van huis gemaakt pindakaas, met verse geschaafde groenten van het seizoen, frisse sla soorten en luchtige rauwkost salade.

Desembrood met tomaat . . . 13.50

Dungesneden vleestomaten, rode paprika's, basilicum, aardbei en een heerlijk krachtige romesco saus op basis van geroosterde tomaat, paprika, amandelen op desembrood.

Gerechten

Gele curry van tomaat en paprika . . . . . . . . 16.50

Authentiek bereidde Indiase gele curry van tomaten, paprika, kokos, kruiden en specerijen (geserveerd met naar keuze gele millet of zuurdesembrood)

Jackfruit 'Saté' . . . . . . . . 16.50

Met verse geschaafde groenten van het seizoen, Indische satésaus, kruiden en specerijen. (geserveerd met naar keuze gele millet of zuurdesembrood)

Salades

Quinoa bieten salade . . . . . . . . 14.50

Een luchtige salade met verse geschaafde groenten, gekookte en krokante quinoa. Gepofte gele biet, in rabarber gemarineerde rode biet, passievrucht en een subtiel aroma van koffie.

Lente salade . . . . . . . . 13.50

Een heerlijk frisse rode salade van tomaten met verse rabarber, gemarineerde aardbeien, zuurdesem chips en basilicum.

Bijgerechten

Gele millet . . . . . . . . 5.50

Millet, of gierst bevat van alle graansoorten de meeste eiwitten en is erg voedzaam. Door authentieke Indische bereiding met kruiden en specerijen erg rijk van smaak

Zuurdesembrood . . . . . . . . 5.50

Met huisgemaakte luchtige dragon boter, olijfolie en Keltisch zeezout.