ons Menu
Onze
Diner menukaart
Met ons diner gaan we je verrassen. Tweewekelijks stelt de chef-kok een nieuw menu samen. Daarbij laat hij zich inspireren door het seizoen en kookt hij ook met wat het seizoen te bieden heeft. Variatie, , smaaksensatie, nieuw, fris en verrassend zijn termen waarmee we dit menu en zijn gerechten kunnen beschrijven. Wij dagen je graag uit; laat je verrassen door de veelzijdigheid die de natuur te bieden heeft! Proef natuurlijk puur!
(Hoewel we een vegetarische eetgelegenheid zijn kunnen veel gerechten ook vegan gemaakt worden. Geef het aan bij de bediening of bij het reserveren. )
Menu deze week
huisgemaakt desembrood met dips
met luchtige zuurkoolboter, twee soorten hummus dips en komkommer
Tom Kha Kai soep
met een salade van tomaat en tsatsiki
Gele curry
met gele milet, op traditionele wijze bereid als Indische gele rijst, en paksoi
Knolselderij lasagne met knol chips
geserveerd met parelcouscous met zwammen en bloemkool