5 minute-cookie

Dit koekje maak je in een handomdraai; in  5 minuten zijn deze koekjes gemaakt (plus een half uur opstijven in de koelkast) . Tijd is nu geen excuus meer om niet zelf een koekje te maken 😉 De koekjes zijn raw; gaan niet in de oven, maar in de koelkast. Lekker met de havermout, de cranberry’s en de nootjes.

Zomerse sinaasappel-kokos taart met dadel-pitten bodem

Deze taart is heerlijk voor een zomerse dag. Hij ziet er niet alleen heel zomers uit, maar smaakt ook heel fris en is gemakkelijk te maken. Lekker tussendoor of als afsluiting van je bbq. De bodem is gemaakt van zonnebloempitten met dadel; hoeft niet in de oven en de topping is sinaasappel met kokos.

Natuurlijk kun je ook andere fruit varianten gebruiken op deze bodem…

Breekbrood

Eens een andere manier om je brood te serveren; in de vorm van breekbrood. Leuk voor een feestelijk ontbijt of lunch. Tijdens Pasen bijvoorbeeld.. Extra feestelijk door verschillende toppings te gebruiken. Ook heerlijk als hartige variant, bestrijk de bovenzijde met knoflook olie.